RUNFEST vine cu surprize dulci si noi pentru alergatori in 2017

Anul viitor, toti cei care au un stil de viata activ sau isi doresc sa aiba unul vor avea ocazia sa faca si mai multa miscare intr-o atmosfera deosebita la concursurile din seria RUNFEST, dedicate sportivilor amatori. In total, vor avea loc 7 evenimente de alergare, atat in padure, cat si in spatiul urban.

Sezonul de alergare RUNFEST 2017 ia startul cu un eveniment nou, distractiv, care se concentreaza pe o tematica “dulce”: Hot Chocolate Race 10/5 k! Evenimentul se va desfasura in Bucuresti si va deschide pofta de miscare membrilor RUNFEST cu doua curse accesibile de 5 si de 10 kilometri, dupa care va urma o sarbatorire a rezultatelor obtinute cu diferite sortimente de ciocolata.

Competitiile de alergare RUNFEST 2017 sunt urmatoarele:

  • Hot Chocolate Race 10/5 k – 8 aprilie, Bucuresti;
  • Gabriela Szabo RUNFEST – 6 mai, Bistrita;
  • RACE TO NATURE Trail & Family Run – 28 mai, langa Bucuresti;
  • URBATLON (cursa cu obstacole) – 17 iunie, Arena Nationala, Bucuresti;
  • After9Cross (alergare de noapte) – 22 iulie, Bucuresti;
  • FOX TRAIL Half Marathon – 2 septembrie, Baneasa, Bucuresti;
  • Fuga pe ulita – 21 octombrie, Bucuresti.

Fiecare dintre cele 7 evenimente se va desfasura in spatiul verde, fie in mediul urban in diferite locatii, unele emblematice precum Arena Nationala, fie in mijlocul naturii. Din fiecare editie nu vor lipsi traseele atractive, energia pozitiva, culoarea si dinamismul. Vor fi curse accesibile atat copiilor, dar si adolescentilor si adultilor, indiferent de nivelul de pregatire, cu lungime de la un kilometru pana la 21 de kilometri.

In 2016, participantii la competitiile RUNFEST au demonstrat ca se poate face miscare cu multa energie si forta de la 5 ani pana la peste 78 de ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s