RUN for LIFE dă startul la o toamnă plină de mișcare!

Asociația LIFECALL organizează sâmbătă, 7 octombrie 2023, începând cu ora 9:00, în București, pe aleea circulară care înconjoară Arena Națională, a doua ediție a crosului Run for Life, la care sunt invitați să se înscrie alergători de toate vârstele.

Cei care doresc să participe pot alege una din probele de alergare de 10 km, 5 km și 3 km pentru adulți, proba de alergare pentru adolescenți (15-18 ani), proba de alergare pentru copii (5-14 ani). De asemenea, copiii între 7 și 13 ani se pot înscrie la proba de duatlon, dacă sunt pasionați atât de alergat, cât și de mersul cu bicicleta.

Școlile sunt premiate la Run for Life

Copiii pot veni chiar și alături de colegii din școală, iar la final se pot mândri cu școala lor, pentru că școala care va avea cei mai mulți copii participanți, precum și școala cu cei mai mulți câștigători vor fi premiate în cadrul evenimentului.

Alături de copiii înscriși la cros, LifeCall ofera 20 de locuri pentru 20 de copii proveniți din centre de plasament care vor beneficia de înscriere gratuită la eveniment.

Pe lângă beneficiile pe care le va aduce mișcarea în aer liber, participanții pot câștiga premii consistente – fie cină romantică la restaurant și experiențe de relaxare la SPA pentru adulți, fie acces la teatru, muzee, activități sau escape room pentru copii.

Mai multe detalii despre crosul Run for Life se găsesc aici.

Run for Life este un eveniment caritabil, taxele de participare vor fi considerate o donație pentru susținerea beneficiarilor asociației, respectiv femei însărcinate aflate în nevoie și copiii lor. Mai exact, fondurile se transformă în pachete cu toate produsele necesare unei mămici după ce iese de la maternitate, pachete utile în prima lună de la nașterea copilului, sesiuni de consiliere psihologică pentru femeile însărcinate aflate în nevoie, cheltuieli pentru un spațiu locativ, în cazul femeilor care sunt date afară din casă sau care nu au unde să locuiască, indemnizație de creștere a copilului, acordată timp de 2 ani, sesiuni de orientare profesională, pentru ca mamele să își găsească un loc de muncă, după perioada de 2 ani de concediu creștere copil, cheltuieli ocazionate de spitalizări și controale medicale, atât pentru mamă, în perioada de până la naștere, cât și pentru copil, până când acesta împlinește vârsta de 2 ani.

Mai multe detalii despre Asociația Life Call și proiectele sale se găsesc pe lifecall.ro/runforlife.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s