Ruby Gillman, adolescenta kraken – acum în cinematografe

Ruby Gillman nu e o adolescentă la fel ca toate celalalte. Ar fi putut să fie așa, însă universul, se pare, a avut un alt plan pentru ea. Unul cu totul și cu totul neașteptat. Eroina noastră are 16 ani, isi doreste sa fie acceptată la liceu, să meargă la bal împreună cu prietenii ei, poate chiar sa fie cea mai populara din scoala. Si fireste sa aiba note bune. Numai ca ar putea la fel de bine sa fie invizibilă și exclusă din cercurile sociale, cel putin pentru cei din jur.

Timiditatea ei pare să devină o provocare destul de greu de înfrânt uneori. Să fie doar asta provocarea ei de zi cu zi?

Ei bine, Ruby e dezamăgită și că sentimentele pe care i le împărtășește băiatului pe care îl place nu sunt reciproce, sau că mama sa îi impune un stil de viață destul de strict și ii interzice sa mearga la petreceri. În mod special, la cele de pe plaja. De fapt Ruby nu trebuie sa se apropie de apa, orice ar fi. Însa ceea ce pare a fi doar o regulă absurdă a unei mame exaggerate, ascunde marele secret al familiei.

Ruby nu este doar o simplă adolescentă, este descendenta unei vechi familii regale de krakeni de mare, creaturi fabuloase cu puteri magice, iar apele oceanului ascund nu doar taine fascinante, dar si adevaratul ei destin.

Iar Ruby va afla nu doar despre lupta dintre krakeni si sirenele care vor sa cucereasca apele, dar si ca este urmasa la tron a dinastiei krakenilor. Si ca printre cei din liceu s-ar putea gasi si cel mai mare dusman din lumea subacvatică.

Dacă te-am făcut curios, hai în cinematografe să descoperi marile secrete din adâncuri.

Regia este semnată de Kirk DeMicco și Faryn Pearl, din distribuție făcând parte actori precum Jane Fonda, Toni Collette, Annie Murphy, Will Forte sau Lana Condor.

Animația este produsă de DreamWorks Animation și rulează în cinematografele Cinema City din toată țara.

Ruby Gillman, adolescenta kraken – un film distribuit de Ro Image.

Urmărește trailerul chiar aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s