O aplicație mobilă pentru o prietenie stabilă cu SuperEroii Itsy Bitsy FM

A apărut noua aplicație ITSY BITSY FM, pentru părinții și copiii români din întreaga lume!

Adaptată nevoilor copiilor, aplicația oferă acces la conținut sigur pentru copii, la orice oră, oriunde în lume, astfel că cei mici au la îndemână, oricând, poveștile, muzica, radioul preferat și prietenii SuperEroi, fără niciun cost și fără niciun fel de grijă.

Poți descărca gratuit aplicația, pe orice tip de telefon. Și poți sta liniștit atunci când îi dai copilului acces la aplicație, pentru că are un conținut sigur, educațional, prietenos și util.

Copilul tău ascultă deja radio Itsy Bitsy și vrea să intre în direct prin telefon sau să trimită mesaje audio la radio? Nimic mai simplu: poate face asta printr-un simplu click.

Ca să nu ratați emisiunele live preferate poți selecta, din aplicație, să sune clopoțelul Itsy Bitsy și să vă aducă aminte că emisiunea începe în curând.

Copilul tău vrea să-i cunoască pe Supereroii Itsy Bitsy? Deschide aplicația și descoperiți împreună cine sunt și ce superputeri au Itsy, Bitsy, Superzăpă, Spinner, DJ Dodi și Spark.

De asemenea, cu aplicatia ITSY BITSY FM ai acces la conținut video și audio pentru întreaga familie, disponibil oricând și oriunde.

În secțiunea audio dedicată copiilor, ei pot asculta muzică, Misiunile lui Itsy si ale lui Bitsy, Enciclopedia Zimitot și povesti scrise de autori contemporani. Iar în secțiunea video, copiii vor descoperi serii de mini-lecții realizate de copii ca ei, care le vorbesc, pe înțelesul lor și bine documentat, despre subiecte precum lumea emoțiilor, siguranță pe internet, ecologie și inteligențe multiple.

Ai putea spune că aplicația Itsy Bitsy FM este o bibliotecă multimedia de buzunar, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Găsești aici o mulțime de materiale-resursă, realizate cu specialiști și adresate părinților aflați la început de drum. De exemplu, poți afla despre Dezvoltarea cognitivă și motorie a copilului în primii 2 ani, cu Raluca Chișu, despre Acomodarea la grădiniță și creșă, cu Mira Loghin, precum și diverse tips & tricks oferite de Georgiana Purcărea pentru Părinți de pici.

În plus, părinții cu copii de toate vârstele au acces la o varietate de materiale audio și video, organizate în serii pe teme specifice, precum:

• Neuroștiința pe înțelesul tuturor, cu Gabriela Maalouf;
• Educație prin virtuți și povești, cu Alec Blenche;
• Rețeta Binelui, cu Laura Eremia;
• Setea de sens, cu Valentina Vesler și Marius Constantinescu;
• Sfaturi juridice pentru părinți, cu avocatul Alin Popescu;
• Psihologie de cuplu și familie, cu Oana Calnegru;
• Portrete mici de oameni mari.

Descarcă gratuit aplicația ITSY BITSY FM ddin Google Play sau App Store, pe orice tip de telefon.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s