Roxana Iliescu – Incepe viata de mama cu dreptul!

A da viata unui copil este o binecuvantare. In cele noua luni de sarcina orice femeie isi pune multe intrebari si cauta sa se informeze pentru a afla raspunsuri prin orice mijloace. Pentru a veni in sprijinul tau, iti propunem atelierul „Incepe viata de mama cu dreptul”!

Grijile, disconfortul acumularii kilogramelor in plus, starile nervoase, ametelile, insomniile, dar si cosmarurile, o fac pe graviduta zilelor noastre sa isi puna si mai multe intrebari despre tot ce i se intampla. Pentru ca stie care sunt problemele cu care se confrunta zilnic viitoarele mamici si va fi mama unui nou suflet frumos pentru a treia oara, Roxana Gabor-Iliescu, jurnalista, om de televiziune si graviduta in luna a saptea, va impartasi din experienta ei si le va oferi sfaturi viitoarelor mamici, astfel incat cele noua luni de sarcina, dar si primele luni ale maternitatii sa fie un vis frumos si implinit.

Atelierul „Incepe viata de mama cu dreptul” va avea loc in data de 28 iulie 2015, incepand cu ora 18:30. Invitati speciali sunt:

  • Dr. Marius Romila, medic primar obstetrica-ginecologie – promotor al nasterii naturale, chiar si dupa o nastere prin cezariana;
  • terapeutul Carmen Pastiu, practician acreditat de Brandon Bays in metoda „Calatoria”, ce  va propune exercitii de relaxare si reechilibrare emotionala;
  • un specialist in medicina viitorului de la Biogenis.

„Sunt Roxana Gabor – Iliescu si am doua vesti pentru tine: prima nu este tocmai roz deoarece abia de la nastere incep angoasele majore! Sunt sigura ca multe dintre femeile insarcinate s-au intrebat daca vor apela la o nastere naturala sau cezariana ori daca doresc sa aiba copilul alaturi in rezerva de spital sau nu. Recoltarea celulelor stem sau nu, hranit la cerere sau la program, scos afara din prima zi sau dupa doua saptamani. Lista este infinita, iar binevoitorii ce va vor bombarda cu pareri bulversante nu vor lipsi. Dar mai am si o veste buna: daca stii la ce sa te astepti, daca iti intelegi nu doar obligatiile, ci si drepturile si privilegiile, dar mai ales daca alegi de acum ce fel de mamica vrei sa fii, povestea ta va fi una colorata si vesela”, este mesajul vedetei catre viitoarele mamici.

In cadrul atelierului, vei afla si despre:

  • greseli si solutii in perioada sarcinii;
  • starea emotionala a mamicii;
  • maternitatea ideala;
  • ajutorul familiei si al prietenilor.

Pentru inscrieri, trimite un e-mail pe adresa roxana@calatoriaspretine.ro.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s