Rotaract lanseaza invitatia la balul caritabil Flori de Speranta

Rotaract lanseaza invitatia la balul caritabil Flori de Speranta

Cluburile Rotaract din Bucuresti organizeaza prima editie a balului caritabil Flori de Speranta, eveniment prin care sunt sustinute mamele cu risc social.

Evenimentul are loc pe 8 aprilie 2017, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti. Seara va fi presarata cu momente artistice speciale, licitatii pentru obiecte de arta, o tombola cu super premii si multe alte surprize. Biletul costa 230 de lei de persoana, iar fondurile vor fi directionate catre achizitionarea de Trusouri pentru nou-nascuti”, ce vor fi distribuite ulterior in cadrul maternitatii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Potrivit informatiilor Rotaract, Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile in randul statelor membre ale ale Uniunii Europene. Decesele in randul nou-nascutilor si bebelusilor mai mici de un an pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame si copii.

Aici intervine ONG-ul Rotary, prin Cluburile Rotaract. Urmand un model finlandez, membrii Rotaract isi doresc sa sustina mamele din grupurile vulnerabile, prin acordarea la nastere a unui „Trusou pentru nou-nascuti”. Este vorba despre un pachet cu produse ce asigura un minim necesar cresterii si ingrijirii copilului in primele saptamani de viata, igiena si siguranta micutului. In plus, cutia in care se livreaza produsele poate fi utilizata ca patut pentru copil.

Donatii sau plata biletelor se fac in contul IBAN: RO35 RNCB 0067 0953 0987 0001, titular Asociatia Rotaract Club Bucuresti, banca BCR.

Mai multe informatii despre eveniment sau despre achizitionarea biletelor se gasesc pe pagina de Facebook Bal Caritabil „Flori de Speranta”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s