Riders Club lanseaza calendarul de ciclism 2015

Riders Club deschide sezonul competitional 2015, lansand calendarul oficial de maratoane mountain bike, pe care le organizeaza.

Astfel, Riders Club da startul la sport si distractie pe doua roti, cu noi curse si trasee atractive.

Calendarul pentru 2015 al Riders Club se lanseaza cu trei maratoane MTB: Urban Trail XCC, Ziua B si Beach Race XCO.

  • Urban Trail XCC – 15 martie: Competitie de tip Cross Country Short Circuit, cu un traseu menit sa puna la incercare ceva mai serios abilitatile tehnice ale concurentilor. Urban Trail XCC se va desfasura in complexul Romexpo din Capitala. Evenimentul de ciclism reprezinta punctul de atractie al Expo Sport si Agrement, care are loc pentru prima data in cadrul Targului de Turism al Romaniei, editia de primavara.
  • Ziua B – 18 aprilie: – Ciclistii amatori sunt invitati sa calce pedalele in forta si sa isi ia portia de distractie, in deschiderea seriei de maratoane clasice MTB, marca Riders Club.

Competitia ia startul intr-o zona deosebit de atractiva, in imediata vecinatate a Parcului Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, si se va desfasura pe un traseu foarte pitoresc. Zona de start include o multime de facilitati – parcare, restaurante, parc de distractie, locuri de joaca pentru copii, piscina. Sunt doua tipuri de curse: traseul mai usor de 17 kilometri (destinat incepatorilor) sau cel Standard de 41 de kilometri.

  • Beach Race XCO – 25 aprilie: Aventura continua la malul Marii Negre. Maratonul de pe plaja revine la a doua editie. Competitia va avea loc pe plaja Corbu, din judetul Constanta. Traseul ce se desfasoara pe plaja si coasta de acces pe faleza.

Beach Race XCO este singurul Cross Country Olimpic din Europa care are loc pe o plaja si este inclus in calendarul Uniunii Cicliste Internationale (UCI). Asadar, ciclistii legitimati care vor lua parte la aceasta competitie vor acumula puncte UCI pentru Olimpiada RIO 2016. Dar traseul este deschis si amatorilor, care se pot distra pe un traseu original, pe plaja.

Inscrierile la toate cele trei maratoane sunt deschise online pe: www.ridersclub.ro. De asemenea, intra pe site-ul MPG (compania care coordoneaza proiectul Riders Club) pentru a afla si de ultimele noutati!

Riders Club_2


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s