Conferinta Dr. Michael Thompson: Succesul copilului

Dr. Michael Thompson se intoarce in Romania pentru o noua conferinta: ”Ce putem face pentru a-i ajuta pe copii sa aiba succes la scoala si in viata?”

Evenimentul are loc pe 21 Martie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. La conferinta sunt asteptati sa participe 700 de parinti si oameni implicati in educatia copiilor.

Dr. Michael Thompson va impartasi participantilor expertiza insusita dupa zeci de ani de cercetare in domeniul psihologiei copiilor, de-a lungul carora a avut ocazia sa lucreze indeaproape cu sute de copii (in special cu baietii), cu familiile si cu dascalii acestora.

Pe parcursul unei intregi zile, Dr. Thompson va fi partenerul parintilor in misiunea de a creste copii fericiti, sanatosi, echilibrati, care vor ajunge sa se bucure de succes la scoala si in viata, raspunzand la intrebarile care ii ingrijoreaza.

Evenimentul va fi impartit pe doua sesiuni de lucru cu parintii si un mic dejun cu Michael Thompson dedicat exclusiv taticilor.

Aceasta este prima conferinta de parenting din Cluj-Napoca, oferita de un expert international in domeniu.
Michael G. Thompson, Ph.D. este consultant, autor al mai multor carti pe teme de educatie si parenting si psiholog specializat in consilierea copiilor si a familiilor acestora. A fost invitat ca speaker si consultant in peste 700 de scoli din Statele Unite si a sustinut conferinte in scoli internationale din America Centrala, din Europa, Africa si Asia. Datorita expertizei lui in psihologia copilului, a fost invitat sa vorbeasca la emisiuni precum ”The Today Show”, ”The Oprah Winfrey Show”, ”ABC 20/20”, ”CBA 60 Minutes”, ”The Early Show” si ”Good Morning America”.

Mai multe informatii despre conferinta si inscrieri sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: http://parenting.transylvania-college.ro/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s