Renovarile Spitalului Marie Curie, incheiate

Etajului sapte al Spitalului „Marie Curie”, dedicat exclusiv sectiei de pediatrie III si unde sunt tratati anual peste 2.300 de copii, a fost complet renovat iar lucrarile au fost finalizate.

Lucrarile au fost finantate printr-o donatie de 500.000 de euro oferita de Enel Cuore, in cadrul unui proiect initiat de Fundatia Scheherazade.

Saloanele, care cuprind un numar de 53 de paturi, au fost recompartimentate si reconditionate din punct de vedere al echipamentului sanitar, al instalatiilor, sistemelor electrice si sistemelor de incalzire.

Renovarea spitalului a insemnat si crearea unui spatiu in care micutii pacienti sa se simta mai bine. Astfel, pentru a aduce putina bucurie pe chipurile copiilor in suferinta, peretii au fost decorati cu personaje indragite din povesti si din desene animate.

Anterior, tot in parteneriat cu Fundatia Scheherazade, Enel Cuore a contribuit la lucrarile de renovare si modernizare a etajului sase din cadrul Spitalului Marie Curie, astfel incat, in prezent, ambele etaje corespund integral standardelor sanitare impuse de Uniunea Europeana.

Marie Curie este cel mai mare spital de copii din Romania, tratand anual peste 100.000 de micuti din toata tara.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s