Remodelare corporala non invaziva

Stiati ca exista un tratament modern non invaziv care ne ajuta sa topim grasimea din locurile cu probleme? Este un tratament unic in Romania, cu ultrasunete, care nu prezinta foarte multe riscuri. Este o alternativa non invaziva la lipoliza chirugicala. Pot sa beneficieze de ea atat persoane tinere care au zone cu tesut adipos, persoanele care au o constitutie cu grasime pe coapse, aripioare, zona interioara a genunchiului, precum si mamici care au alaptat si incearca sa revina la forma dinainte de sarcina.  Rezultatele sunt vizibile in centimetri si se mentin pe termen lung cu o dieta echilibrata.

La Traieste sanatos cu Simona aflam mai multe despre aceasta metoda moderna de topire a grasimii de la dr. Oana Spanu.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s