Regaseste armonia in viata ta

Editura Herald te invita la un workshop experimental, cu solutii naturale pentru imbunatatirea vietii cotidiene, astfel incat sa regasesti armonia in viata ta.

Evenimentul face parte din campania Te asteptam in librarie si are loc miercuri, 28 octombrie, de la ora 18:00, la Libraria CLB nr. 17 „Mihail Sadoveanu” (Bd. Magheru, nr. 6-8, Bucuresti). Intrarea este libera.

Cu aceasta ocazie, te vei intalni cu doua specialiste in terapia cognitiv-comportamentala:

  • Odette Dimitriu (Conf. univ. dr. Facultatea de Psihologie a Universitații Titu Maiorescu);
  • Mirela Pop (Medic primar de recuperare medicala, medic homeopat si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala).

De-a lungul serii, va fi dezvaluita o varietate de solutii accesibile, menite sa indeparteze grijile si stresul din rutina zilnica pentru identificarea sursei personale de putere si armonie. Indrumati de specialialisti, cei prezenti vor avea ocazia sa gaseasca solutii la o serie de afectiuni si la multe alte probleme personale cu care se confrunta.

Abordarea se va baza pe exemple concrete si, in plus, va avea loc o demonstratie practica de inductie hipnotica realizata pe unul dintre participanti.

Workshopul propune publicului o trecere in revista a mai multor studii stiintifice, pe care se bazeaza practicile promovate.

Mai multe detalii despre acest eveniment se gasesc si pe pagina de Eveniment Facebook.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s