Reducerile verii 2016 la Editura Herald

Pregateste-te de un nou val de reduceri la Editura Herald, in cadrul proiectului „Te asteptam in librarie!” Vezi ce titluri sunt anuntate pentru aceasta editie.

De la 1 august si pana la 1 noiembrie 2016, 30 de carti de la Editura Herald vor beneficia de o reducere de 20%. Promotia se aplica pentru titluri precum: „Un palid punct albastru” de Carl Sagan, „Geografia intima a femeii”  de Natalie Angier, „In cautarea fiintei” de G.I. Gurdjieff, „Tratat despre toleranta” de Voltaire, „Practica Zen” de Taizan Maezumi, „Povestea vietii mele” de Benjamin Franklin, „Psihic si materie” de Marie-Louise von Franz, „Filozofia si practica buddhismului Tibetan” de Dalai Lama. Cartile se gasesc in cele 150 de librarii partenere din Bucuresti si din tara.

In acest an, mesajul Editurii Herald pentru cititori este „Carti deschise pentru minti deschise“, pentru a evidentia rolul esential pe care cartile il joaca in educatia noastra non-formala. Cartile Herald propun texte fundamentale si domenii precum mindfulness, spiritualitate, parentaj, stiinta, psihologie, dezvoltare personala.

„Te asteptam in librarie!” este o campanie cu acoperire nationala, ajunsa la cea de-a VIII-a editie, care a evoluat ca fenomen cultural ce incurajeaza lectura, orienteaza cititorul catre alegerea cartilor potrivite, atrage atentia asupra rolului de mediere culturala indeplinit de librarii si faciliteaza schimbul de idei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s