Redirectioneaza 2% pentru copiii de la Clubul de Educatie Alternativa din Ferentari

Credem in nevoia de a-i incuraja pe copii sa descopere si sa experimenteze diverse activitati si de a le oferi o alternativa la viata cotidiana obisnuita.

Ei au nevoie de ajutor, de speranta si de incurajari pentru a invata mai bine si de ramane astfel in scoala. In plus, consideram ca institutia scolii ar trebui sa adopte metode de predare mai bine adaptate nevoilor elevilor si sa asigure toate instrumentele necesare procesului de invatare.

De aceea, in octombrie 2010, am lansat Clubul de Educatie Alternativa de la Scoala 136 din Bucuresti. Clubul reprezinta un spatiu nou, sigur, deschis, creativ si provocator, creat pentru copiii care locuiesc in cartierul Ferentari, una dintre cele mai sarace zone ale capitalei.

Odata cu lansarea acestui proiect ne-am luat angajamentul de a dezvolta abordari inovative, concentrate pe imbunatatirea prezentei si performantelor scolare, dar si pe dezvoltarea abilitatilor in materie de informatica, film, fotografie, muzica si arta. De asemenea, un alt obiectiv este sa dezvoltam o echipa de sport, astfel incat sa sporim disciplina, stima de sine si performantele copiilor.

[imagelink=”1482″ class=”imageLeft”] Pentru mai multe informatii despre Clubul de Educatie Alternativa, te rugam sa accesezi pagina oficiala, aici.

Daca iti place ceea ce facem si vrei sa dai o mana de ajutor copiilor din Ferentari, poti redirectiona 2% din impozitul anual pe venit catre organizatia noastra. Iata cum o poti face:

1. Descarca “Formularul 230” (pentru venituri obtinute din salarii) sau “Formularul 200“(pentru venituri obtinute din alte surse).

2. Tipareste-l, completeaza-l cu informatiile tale personale si informatiile despre organizatia noastra:

* Fundatia Policy Center for Roma and Minorities
* Cod de identificare fiscala: 23434300
* Cont bancar IBAN: RO75 BTRL 0430 1205 H237 89XX

3. Trimite documentul prin posta catre Administratia Fiscala de care apartii (conform domiciliului din cartea de identitate) sau lasa-l personal la sediul Administratiei. Consulta aici lista Administratiilor Fiscale din tara si afla catre ce adrese trebuie sa expediezi documentul sau unde trebuie sa ajungi.

Este important de stiut:

* data pana la care poti trimite formularul este 15 mai 2011 (data postei)
* pentru ca formularul sa fie validat de Administratia Financiara si fondurile directionate catre noi, trebuie sa completezi de mana, cu majuscule, citet si corect
* rubrica “Suma” nu trebuie completata. Inspectorul fiscal va face acest lucru
* nu este necesar sa atasezi fisa fiscala

Dupa ce ai redirectionat cei 2%, copiii de la Clubul de Educatie Alternativa vor sa-ti multumeasca, asadar te rugam sa le trimiti un mesaj la clubul.copiilor136@policycenter.eu.

Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi la office@policycenter.eu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s