Redescopera iubirea impreuna cu Dana Nalbaru

Dupa o perioada in care s-a retras din viata publica pentru a-si dedica energia aproape exclusiv familiei, Dana Nalbaru vine alaturi de publicul ei in aceasta toamna, pe 30 octombrie, la Bistro Cava din Bucuresti, intr-o intalnire de suflet.

In cadrul acesteia, Dana va impartasi celor prezenti experiente din viata ei, va raspunde intrebarilor si va povesti pasii pe care i-a facut pentru a-si gasi echilibrul interior.

Alaturi pe psihoterapeuta Diana Luana Frazzei, Dana va incuraja demersurile de redescoperire a puterii interioare, pornind de la povestea de viata si resursele fiecaruia.

“Primesc zilnic intrebari online despre viata mea de familie, despre modul in care am reusit sa fac trecerea de la viata agitatata din lumina reflectoarelor, la viata de mama, careia m-am dedicat cu drag in ultimii ani. Cele mai multe intrebari vorbesc despre iubire, iubirea de sine, iubirea in cuplu, iubirea de parinte si despre cat de greu este sa pastrezi aceasta iubire vie in viata prea agitata a multora dintre noi. Voi raspunde acestor intrebari, dar mai ales va invit sa gasim impreuna resurse si raspunsuri pentru a ne face toti o viata mai buna“, declara Dana Nalbaru.

Intalnirea din Bucuresti este inceputul proiectului Redescopera iubirea cu Dana Nalbaru, care va include in lunile viitoare alte intalniri cu publicul, atat online cat si in mod direct, dar care va aduce si noi surprize muzicale, atat de asteptate de fani.

Pentru a participa la aceasta prima intalnire cu Dana Nalbaru acceseaza pagina ei oficiala de facebook si rezerva-ti loc pe evenimentul Redescopera iubirea cu Dana Nalbaru, care va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 18:00, la Bistro Cava. Intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate.

Ruxandra Rusan a avut ocazia sa discute timp de aproape doua ore cu Dana Nalbaru in emisiunea Suna bine de la Radio Itsy Bitsy.

In cadrul emisiunii, Dana a vorbit despre proiectele ei viitoare, dar si despre viata ei de familie, despre rolul de mama si de sotie, despre alegerea de a se muta la casa, in afara Bucurestiului si despre cum si-a implinit, alaturi de sotul ei, actorul Dragos Bucur, visul de a se plimba prin lume cu autorulota. 

O poti asculta pe Dana Nalbaru povestind despre toate acestea in podcastul emisiunii Suna bine cu Ruxandra Rusan:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s