Recomandarile de weekend GOKID!

GOKID! are si pentru weekend-ul 16-17 decembrie o multime de recomandari de petrecere a timpului liber in familie. Noua ne-au atras atras atentia targurile pe care le putem vizita in aceste zile:

  • Decembrie fara Bounty Fair si Craciun fara cadouri? Categoric imposibil! in acest decembrie, la Bounty Fair #40 Editie Vesela de Craciun gasesti tot ce ai nevoie pentru un Craciun clasic, de poveste sau pentru a-ti reinventa sarbatorile, in stil propriu, unicat, cu accesorii si cadouri iesite din tipar.
  • Targul Poveste de Craciun de la Opera Comica pentru Copii, deschis pana pe 14 ianuarie, se intinde pe o suprafata de 8000 m2, unde gasiti atractii precum: spectacole pentru copii, Salonul lui Mos Craciun, Atelierele Spiridusilor, Curtea Renilor, Patinoarul Copiilor, Caruselul cu jucarii, derdelusul OCC si alte atractii.
  • Intre 14 si 16 decembrie, Teatrul Ion Creanga invita publicul de toate varstele in Parcul Regele Mihai I (Herastrau – Intrarea Charles de Gaulle), pentru a celebra Craciunul Copiilor in clinchet de clopotei si colinde, intr-un spatiu magic, impodobit cu ghirlande din zambete si beteala de surprize. Timp de trei zile, usa casei lui Mos Craciun se va deschide, pentru ca toti copiii sa-i poata spune bunului Mos care sunt dorintele lor pentru seara de ajun.
  • Intram in spiritul sarbatorilor de iarna odata cu inceperea Targului Magia Craciunului, ce poate fi vizitat zilnic in perioada 5 – 22 decembrie in incinta Parcului Bazilescu, din sectorul 1. Organizatorii ne asteapta cu numeroase atractii specifice acestui sezon: ateliere de Craciun, Casa lui Mos Craciun, spectacole de colinde si chiar Mos Craciun.

Vezi aici toate recomandaril GOKID pentru weekendul 16-17 decembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s