Recital de arii si duete dedicat medicilor si personalului medical din Romania

Curajul, dedicatia si efortul sustinut al cadrelor medicale si al echipelor implicate in rezolvarea crizei sanitare este demn de a fi celebrat prin muzica ce aduce oamenii mereu impreuna, cu speranta si armonie.

Fundatia Calea Victoriei, alaturi de Canal 33, ofera in perioada Sarbatorilor de iarna un dar muzical publicului de toate varstele, din intreaga tara, dar si din diaspora, dedicat medicilor si personalului medical care, in aceasta perioada provocatoare, lucreaza intens pentru a ne proteja si a-i ingriji pe cei care au nevoie.

Muzica clasica ne ofera curaj, bucurie si reverie, dincolo de timp si spatiu, prin talentul si geniul unor compozitori celebri, precum Mozart, Verdi, Strauss, Rachmaninov sau Rossini.

Ariile si duetele celebre sunt intepretate de patru muzicieni tineri si talentati, artisti ai scenei lirice, Andreea Novac, soprana, Madalina Barbu, soprana, Alexandru Constantin, bariton, acompaniați de pianistul stefan Iliescu.

Recitalul prezentat publicului se deruleaza in decorul elegant, incarcat de istorie si cu o acustica speciala din salonul de la Palatul Mogosoaia, cladire emblematica construita de Constantin Brancoveanu si restaurata, in forma actuala, de Martha Bibescu.

Recitalul de arii si duete din opere celebre, in interpretarea unor tineri muzicieni romani, poate fi urmarit in premiera pe 24 decembrie, de la ora 20:00, pe Canal 33. 

Evenimentul poate fi urmarit si in reluare pe 25 decembrie, ora 20:00, pe 26 decembrie, ora 21:00 si pe 27 decembrie, ora 21:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s