Read for the Record!

Programul educational FasTracKids aduce in Romania campania Read for the Record, ce ajunge in aceasta saptamana in Bucuresti si alte 14 orase din tara.

In capitala, evenimentul se desfasoara in doua etape:

  • caravana instructorilor FasTracKids, care vor citi copiilor din cateva gradinite din Bucuresti cartea Read for the Record 2014, “Bunny Cakes”, scrisă de Rosemary Wells
  • in 26 octombrie copiii FasTracKids cu varstele între 3 si 6 ani din Bucuresti isi dau intalnire la Teatrul Tandarica, unde vor avea parte de o interpretare inedita a cartii, iar apoi se vor bucura de spectacolul, “Printesa si broscoiul”, premiera lunii octombrie.

Mesajul pe care FasTracKids doreste sa il trasmita tuturor, copiilor si parintilor, este DRAGOSTEA PENTRU LECTURA.

Campania Read for Records a implicat pana acum milioane de copii si adulti si incearca sa stabilească in fiecare an, un nou record in ceea ce priveste numarul de copii care citesc sau carora li se citeste aceeasi carte intr-o zi anume.

Anul acesta, se intrevede crearea celei mai mari “experiente de lectura” de oriunde si de pana acum, incercandu-se totodata doborarea recordului atins in 2013, cand peste 2,3 milioane de copii si parinti au citit cartea “Otis” de Loren Long.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s