raceli sezon copii

Racelile de sezon – cum le prevenim?

In perioada cu temperaturi scazute, microbii sunt foarte multi in colectivitate. Cazurile de gripa si viroza sunt frecevnte in gradinite si scoli. Copiii sunt cei mai afectati, nu pun mana la gura mereu cand stranuta sau tusesc, nu se spala pe maini des. Uneori e bine sa-i tinem acasa o saptamana cat sunt bolnaviori, daca avem posibilitatea cu cine sa-i lasam.

Iarna nu trebuie sa evitam plimbarile in aer liber si joaca in zapada alaturi de cei mici, cu conditia sa ne imbracam foarte bine. In cazul bebelusilor nu se pune problema sa nu poata iesi afara, fara fular in dreptul guritei si sa respire pe nas.

Ilinca Tranulis, medic pediatru, ne ofera sfaturi pentru a preveni racelile in sezonul rece, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s