Punct si de la capat

Pentru clipele in care simti ca nu mai poti, Andreea Marin are solutia perfecta pentru a-ti recapata fortele. Afla despre ce e vorba acum, la Pretuieste Viata.

Sunt zile in care parca nimic nu te mai bucura, din cauza stresului cu care te inconjori; nici o masa calda, nici un somn bun, nici macar o gluma pentru a destinde atmosfera. Cu totii am fost acolo la un moment dat sau altul. Dar cum iesim din impas?

“Sa ne ingaduim sa ne jucam putin cu viata, cel putin cateva minute pe zi”, ne sugereaza Andreea Marin. Pentru ea, revelatia a avut loc din rolul de parinte, din dorinta de a nu lipsi de la momentele importante ale fiicei sale. “Ei, piticii nostri, pot fi cei mai buni profesori antistres pentru noi”, marturiseste realizatoarea.

A da in mintea copiilor este, in anumite momente, o necesitate pentru sufletele si mintile noastre. Urmareste acest episod din Pretuieste Viata si aminteste-ti cat de important este, pentru micutul tau, dar si pentru tine, sa iti reamintesti cum sa te joci.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Un comentariu la „Punct si de la capat”

  1. Un subiect care poate genera foarte multe întrebări și răspunsuri , evident .Cred că numărul celor care nu au interacționat vreodată cu copii ,este foarte mic ,chiar insignifiant ,așa că toți știm câte ceva ,sau își mai amintesc de perioada copilăriei .Ne întrebăm foarte des „„oare care a fost cea mai frumoasă perioadă din viața noastră .Nu o să ne mire că marea majoritate ar răspunde fără echivoc „„copilăria ”” ,ceea ce este cât se poate de adevărat .Când vreodată făceam acele trăsnăi ,care acum ne stârnesc râsul ,dar atunci erau adevărate tragedii .Și câte și mai câte .Se vede că emisiunea începe cu ce altceva decât cu începutul .Cu perioada frumoasă a copilăriei .Sunt curios cu ce va continua , pentru că Andreea a știut dintotdeauna să ne surprindă și să ne facă pe toți să-i urmărim emisiunile ,Mult succes Andreea în noul sezon „„Prețuiește Viața ””.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s