Programul Tandarica Altfel, editia a IV-a

Programul Tandarica Altfel, editia a IV-a

Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul de Animatie Tandarica, organizeaza in perioada 1 martie – 5 aprilie 2018 cea de-a IV-a editie a Stagiunii Tandarica Altfel, un maraton al evenimentelor culturale, sociale si educative, dedicate celor mici.

In urma unui studiu de piata realizat pentru a afla preferintele spectatorilor (copii, parinti, educatori, invatatori) pentru proiectele si programele Teatrului Tandarica, s-au constatat preferintele pentru anumite activitati educative, precum:

  • ateliere interactive pe teme legate de povesti, spectacole vizionate, animatie, joc actoricesc, improvizatie si stimularea imaginatiei copiilor;
  • tratarea unor tematici contemporane de interes in educarea copiilor (relatia parinte – copil, subiecte educative de tipul igiena, ecologie, comunicare interculturala, valori legate de toleranta, solidaritate, prietenie;
  • interesul parintilor pentru activitati legate de creativitate, dar si de educare si informare pentru intarirea sigurantei emotionale si sociale a copiilor.

Teatrul Tandarica incearca sa dea contur acestor preferinte, integrandu-le intr-un nou eveniment: Festivalul Tandarica Altfel, editia a IV-a.

Programul manifestarii va cuprinde spectacole si ateliere de jocuri teatrale si constructie de marionete care ii introduc pe copii in culisele teatrului oferindu-le ocazia sa participe in mod direct la realizarea unui spectacol de animatie. Vor vedea cum se strunjeste lemnul, cum se sculpteaza papusile, cum se confectioneaza costumele si decorurile dar si cum se manuiesc marionetele.

Sesiuni de informare si comportament preventiv

Partenerii Festivalului vor oferi, intr-o maniera prietenoasa, atat copiilor, cat si parintilor solutii, raspunsuri, informatii cheie de comportament corect in situatii critice in cadrul urmatoarelor sesiuni de informare:

  • Copilaria in siguranta – Intalnire cu Inspectoratul General al Politiei Romane (Sala Tandarica)
  • Micul salvator– Intalnire cu SMURD – Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare
  • Copii si parinti in lumea internetului – intalnire cu psiholog Monica Burcea
  • Igiena dentara – Intalnire cu medic stomatolog Alecsandrescu Zoe Beatrice
  • Terapie cu animale – prietenul cel mai bun al unui copil – Intalnire cu School for Happines, prezinta Alexandra Micu si catelul Carol.

Ce asteapta Teatrul Tandarica in schimb? Sa aduca in salile sale peste 10.000 de copii, parinti, educatori, invatatori la programul Festivalului Tandarica Altfel.

Gaseste tot programul festivalului aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s