Concurs de Creatie Plastica: „Arta – Intre Talent si Daruire”

Concurs de Creatie Plastica: „Arta – Intre Talent si Daruire”

Fundatia Pretuieste Clipa organizeaza a IV-a Editie a Concursului National de Creatie Plastica: „ArtaIntre Talent si Daruire”.

OBIECTIVUL GENERAL: Cunoasterea, stimularea si afirmarea potentialului artistic al copiilor din învatamantul primar, gimnazial, liceal.

TEMATICA: ,,Romania – 2018 Centenarul Marii Uniri”.

Lucrarile din sectiunea ,,Creatie Plastica” vor surprinde peisaje, momente istorice, traditii, obiceiuri ale tarii noastre, Romania – atunci si acum, iar in cadrul sectiunii ,,Icoane pe sticla” tematica va fi la alegere din iconografia traditionala romaneasca.

GRUP TINTA

Concursul face parte din categoria activitaţilor extrascolare si este deschis participarii tuturor elevilor din ciclurile de învatamant sau cluburi de arta: primar, gimnazial si liceal.

SECTIUNI

1. CREATIE PLASTICA – PICTURA (tempera, acrilic, ulei, acuarela, guase)

2. ICOANE PE STICLA STIL TRADITIONAL ROMÂNESC – tempera sau acrilic

Concursul este gratuit pentru toti participantii!

Se vor acorda premiile I, II si III si premii speciale pentru fiecare sectiune si grupe de varste. Premiile si diplomele vor fi înmanate la festivitatea de premiere. Se acorda diplome de participare tuturor elevilor. Cadrele didactice coordonatoare vor primi diploma de participare la concurs si adeverinta de coordonator.

Premiile vor fi oferite cu spijinul sponsorilor. Lucrarile din cadrul sectiunilor vor fi publicate în toate materialele de promovare a evenimentului, cat si în catalogul editiei.

Juriul concursului este constituit din artisti plastici apartinand UAP, inspectori de specialitate si profesori desemnati de catre organizator.

Organizatorii îsi rezerva dreptul de a emite comunicate de presa catre publicatiile mass-media locale si de specialitate cu privire la organizarea, derularea concursului, participantii premiati cat si lucrarile acestora.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s