Programul IMPREUNA – Cum sa devin un parinte mai bun pentru copilul meu

Psihologul Cristina Buja reia o noua editie a Programul online IMPREUNA – „Cum sa devin un parinte mai bun pentru copilul meu”, un program pentru parinti care isi doresc sa construiasca o relatie sanatoasa, deschisa, autentica si stabila, cu copiii lor.

Programul este adresat parintilor care au copii cu varsta 0-12 ani. Vor fi 8 intalniri online, timp de 8 saptamani cu 8 teme principale. Se va lucra intr-un spatiu sigur si confidential. Vor fi cunostinte practice, discutii deschise, se vor oferi materiale suplimentare ca sursa de completare a informatiilor discutate si vor fi date teme care sa va abiliteze sa utilizati tehnici de educatie pozitiva pentru copiii vostri. Si va fi o buna ocazie sa construiti ”tribul” care ne lipseste atat de mult in vremurile noastre.

1. MODUL 1 – Cunoaste si intelege copilul.
Ce sunt copiii capabili sa inteleaga si sa faca in functie de varsta pe care o au si de etapele de dezvoltare? Care sunt nevoile lor reale? Care este temperamentul copilului vostru? Cum il puteti sprijini in functie de temperamentul pe care il are.

2. MODUL 2 – Dezvolta-i inteligenta emotionala si rezilienta.
Veti afla cum puteti sa cresteti rezilienţa copilului vostru, in asa fel incat sa faca fata cu usurinta momentelor dificile pe care le va trai.

3. MODUL 3 – invata cum sa il asculti si cum sa ii vorbesti ca sa te asculte!
Cum sa-l aculti si cum sa ii vorbesti in asa fel incat sa se simta inteles, vazut, valorizat si iubit?

4. MODUL 4 – Stabileste reguli si limite adaptate si foloseste-le pentru binele copilului.
Veti invata cum sa stabiliti reguli si limite sanatoase, in functie de nivelul copilului de dezvoltare.

5. MODUL 5 – Abordeaza pozitiv comportamentele nedorite ale copilului.
Va veti dezvolta abilitatile de a vedea ce se ascunde in spatele comportamentelor copilului si veti aborda aceste comportamente dificile cu raspunsuri adecvate din punct de vedere al dezvoltarii lui.

6. MODUL 6 – Cunoaste durerea ascunsa in tine. Vindeca!
Veti afla care sunt durerile ascunse in voi si veti afla cum sa faceti o harta a vindecarii tocmai in functie durerile care ies la suprafata in interactiunea cu copilul.

7. MODUL 7 – Gestioneaza propria furie pentru a putea sa il gestionezi bland pe el.
Veti discuta despre dificultatile cu care va confruntati si veti afla solutii practice pentru acestea.

8. MODUL 8 – Evaluam si sarbatorim reusitele!
Veti stabili cateva obiceiuri zilnice pentru o relatie mai sanatoasa … cu copilul vostru si cu voi insiva.

Pretul intregului program este de 640 de lei. Daca va incrieti pana la data de 30 septembrie veti avea un discount de 15% (pret total 540 lei).

Locuri sunt limitate la maximum 12 participanti. intalnirile au loc in fiecare zi de marti, de la 18:00.

Mai multe detalii despre program gasiti pe site-ul www.cristinabuja.ro. Daca aveti intrebari ii puteti scrie Cristinei pe adresa de e-mail buja.cristina@yahoo.com .

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s