Problemele de vedere la bebelus

Un subiect important in viata copilul este consultul oftalmologic, pentru ca daca nu sunt depistate la timp, problemele de vedere nu se mai pot trata. Pentru a testa vederea e bine sa plimbam o jucarie pe verticala si pe orizontala pentru a ne da seama ca cel mic urmareste obiectul.

La 7-8 luni poate aparea strabismul congenital si atunci e indicat sa mergem la oftalmolog. Pana la 7 ani vederea se dezvolta continuu si se mai pot remedia problemele netratate.

Cum ne dam seama daca bebelusul nostru vede bine sau nu? La ce ar trebui sa fie atent parintele? Cand ar trebui dus copilul la medicul oftalmolog, aflam la Traieste sanatos cu Simona, de la dr. Roxana Cozubas.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s