Primul jaf de alune animat 3D!

Cum jefuiesti un magazin de alune pentru a hrani un parc intreg de animalute? Ai nevoie de curaj, agilitate si un plan nebun. De aceea, veverita Surly se pregateste de „The Nut Job: Goana dupa alune-3D”, o animatie care ajunge din 24 ianuarie in Romania.

Celebrii Andreea Marin, Daniel Buzdugan si Mircea Solcanu dubleaza personajele nastrusnice din film.

Undeva într-un orasel imaginar numit Oakton City, neastamparata veverita Surly si prietenul sau, sobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte indraznet: sa jefuiasca cel mai mare magazin de alune pentru a-si asigura hrana pe timpul iernii, in Parcul Liberty!

Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic si multe alte bunatati atrage o gramada de voluntari. Asa ca cei doi aduna o adevarata banda de animalute, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase si declansează atacul!

Pentru ca planul lor sa reuseasca, cei doi au nevoie si de o echipa de nadejde, dispusa la orice pentru a obtine prada. Astfel intra in joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducatoarea si blanda Andie, ratonul Raccoon (liderul parcului) si catelusa Precious.

Ce urmeaza este o intreaga aventura, foarte complicata si foarte amuzanta!

„The Nut Job: Goana după alune-3D“ este o animatie distribuita de MediaPro Distribution.

Vizioneaza trailerul filmului dublat in limba romana!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s