Primul Festival National de Parenting „In Familie”

Asociatia Oameni noi anunta lansarea evenimentului „In Familie”, primul festival romanesc de „parintit”!

Festivalul National de Parenting are loc in perioada 26-28 septembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul se adreseaza in special parintilor care au copii de toate varstele (0 – 18 ani).

In cadrul acestui festival, te asteapta 30 de workshopuri pentru parinti si 30 de ateliere pentru cei mici. De asemenea, vei intalni peste 50 de specialisti romani, in domenii care tin de dezvoltarea copiilor.

Workshopurile pentru adulti abordeaza o gama ampla de aspecte: de la nutritie, la sexualitate, la siguranta personala a copiilor, viitorul si cariera lor, despre copii supradotati, copii cu dizabilitati, copii cu IQ normal, copii din familii monoparentale, copii cu ADHD, familii cu mai multi copii etc.

Structura workshopurilor este construita pe trei paliere – educatie fizica, educatie mentala, educatie emotionala si pe segmente de varstă ale copiilor 0-3 ani, copii prescolari, scolari si adolescenti. In plus, exista sesiuni care adreseaza problematici generale si la care poate participa orice parinte.

“In urma intalnirilor cu parintii, atat in cadrul profesional cat si informal, am sesizat o nevoie reala a parintilor de astazi de a fi ghidati in educarea noilor generatii. Instinctul matern/patern, doar impreuna cu o aprofundare temeinica a cunostintelor legate de dezvoltarea completa a copilului (fizic , mental, emotional) poate asigura o relatie sanătoasa părinte-copil. Stim deja ca parintele este psihologul de fiecare zi al copilului si este necesar sa fie pregatit corespunzator“, declara Mirela Horumba, psiholog si initiator al Festivalului National de Parenting ”In Familie”.

Pentru inscrieri la workshopuri, intra pe site-ul http://festivalparenting.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s