Primii musafiri ai bebelusului

„Cand ar fi bine sa ii inviti pe cei dragi sa-l cunoasca pe noul membru al familiei? Cred ca momentul difera de la parinte la parinte. Unii isi invita rudele si prietenii acasa inca din primele zile, iar altii asteapta si o luna pana sa le deschida musafirilor usa. Eu m-am bucurat sa-mi revad familia si prietenii din primele saptamani. Mi-a fost chiar de mare ajutor prezenta mamei in primele zile, cand inca nu invatasem toate instructiunile de folosire a copilului.

Cu toate acestea, e destul de obositor sa primesti musafiri in primele saptamani, cand ai nevoie de multa odihna. Mie mi-a prins insa bine socializarea, desi gestionarea calendarului de vizite mi-a dat ceva batai de cap.

Tocmai pentru ca multa lumea vrea sa va vada, pe voi, parintii, si pe bebelus, ar fi bine ca vizitele sa nu fie foarte lungi. Aa, si sa nu vina prea multa lume deodata. In ce priveste ospitalitatea, eu am incercat sa fiu vesela si zambitoare, desi nici asta nu mi-a reusit de fiecare data, din cauza oboselii si a usoarei depresii post-natale. Iar daca te gandesti la ce anume sa le servesti musafirilor, rezuma-te la fructe si alte gustari din comert. Nu se asteapta nimeni sa fie intampinat cu bucate aburinde.”

Georgiana, mama de pici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s