Primavara Copiilor, editie speciala CONIL Fest, la Circul Metropolitan Bucuresti

La Circul Metropolitan Bucuresti se desfasoara, in weekendul 9-10 martie, cea de-a XIX-a editie a CONIL Fest – Primavara Copiilor.

In cele doua zile ale evenimentului vor urca pe scena circului peste 1500 de copii, din care 600 sunt copii cu dizabilitati – nevazatori, hipoacuzi, cu autism, sindrom Down, retard sau cu dizabilitati locomotorii.

Impreuna, copiii vor celebra mama, femeia si primavara in cadrul unor momente artistice pline de emotie si sensibilitate, iar publicul va avea ocazia sa cunoasca talentul, tenacitatea, daruirea si bucuria de a fi pe scena ale acestor copii.

Alaturi de ei vor fi prezenti si copii talentati de la gradinite, scoli si cluburi din Bucuresti si din tara, dar si artisti consacrati, precum Dorina Chiriac, Ada Milea si Radu Binzaru, care il vor aduce in fata copiilor pe vestitul pinguin Apolodor, al lui Gellu Naum.

De asemenea, in cele doua zile dedicate CONIL Fest, foaierul Circului Metropolitan va fi animat de demonstratii, ateliere pentru copii si prezentari de produse.

Intrarea la eveniment este libera.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s