Prima intalnire a parintilor cu notiunea de dezvoltare cognitiva

Notiunea de dezvoltare cognitiva nu este familiara proaspetilor parinti. Ei sunt mai mult preocupati despre cum se face baie, ce temperatura sa aiba apa, cum e mai bine sa doarma copilul si multe alte aspecte despre cum sa fie sanatos. E bine sa acordam o importanta marita asupra bagajului genetic cu care vine copilul la nastere.

Sunt multe jocuri pe care le putem pune in aplicare pentru a le dezvolta inteligenta. Anca Serea, mama a 5 copii si prezentator TV, ne povesteste la Traieste Sanatos cu SImona ce si-ar fi dorit sa stie dinainte de a naste prima data despre dezvoltarea cognitiva a copiilor, dar si despre cum s-a focusat ea pe dezvoltarea cognitiva a copiilor ei pana in 3 ani.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s