Prima intalnire cu fanii cartilor Violetta din Romania

Litera organizează prima intalnire dedicata fanilor Violetta din Romania, pentru a marca lansarea cartii „Violetta si prietenii ei” si premiera sezonului 3 al indragitului serial.

Sambata, 8 noiembrie, de la ora 17.00, fanii serialului Violetta sunt invitati in Mall Promenada (Soseaua Floreasca, nr. 246B, nivel 1).

Evenimentul promite o multime de surprize si momente speciale. Fanii vor putea sa cante melodiile Violettei impreuna cu Andra Gogan (protagonista emisiunii I Love Violetta), vor dansa alaturi de coregrafa Oana Ionita si vor avea un cadru propice pentru discutii despre filmele si cartile Violetta.

In plus, participantii vor putea face schimb de stickere cu personajele lor preferate, vor descoperi stilul Violettei de la stilisti cu experienta si vor participa la concursuri si tombole.

Editura Litera a publicat pe parcursul acestui an peste 10 volume din seria Violetta inspirate din sezonul 2 al celebrului serial TV de la Disney Channel.

Pe 10 noiembrie, de la ora 18.00, va avea loc si premiera noului sezon al serialului, la Disney Channel. Sezonul trei ni-i prezinta din nou pe elevii de la Studio On Beat si, desi sunt mai mari acum, inca au multe de invatat! Serialul muzical incepe cu turneul mondial victorios YouMix, care se apropie de final in Europa. Prin urmare, elevii se intorc in Buenos Aires pentru a incheia ultimul an de scoala. Insa succesul din Europa le-a schimbat visele si ambitiile individuale, iar grupul odata reunit incepe sa se destrame.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s