Prima editie a Festivalului International de Arta Povestirii incepe in 13 octombrie

Asociatia Culturala GRADUSART organizeaza in perioada 13 – 16 octombrie 2016 primul Festival International de Arta Povestirii din Bucuresti. „SUNTEM POVESTI” este un eveniment dedicat tuturor celor care indragesc povestile: copii, parinti, educatori, profesori, jurnalisti, artisti, specialisti din companii si lumea afacerilor.

Povestitori indragiti si cunoscuti in lumea intreaga vor sosi la Bucuresti si vor aduce in capitala Romaniei arta storytelling-ului: Halima Hamdane (Maroc/Franta), Martin Manasse (Anglia), Sara Nukina (Japonia), Alicia Dongjoo B (Coreea de Sud). Romania este reprezentata de Giorgiana Popan (Arad) si Adriana Ene (Bucuresti). De asemenea, festivalul se bucura de prezenta unor oaspeti speciali si a unor copii foarte talentati.

Activitatile festivalului cuprind ateliere de storytelling, o conferinta-atelier, sesiuni si seri de povesti, un spectacol de muzica si poezie si un tur de lecturi si povesti, sustinut de povestitorii invitati in spitale de copii. Cele patru zile de poveste se vor desfasura la Biblioteca Nationala a Romaniei – Sala Ludoteca, Libraria Carturesti Verona, Centrul Cultural Misionar „Familia”, Teatrul tandarica, spitalele de copii „Marie Curie” si „Grigore Alexandrescu”.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina de facebook a organizatorului – https://www.facebook.com/GRADUSART/?fref=ts – precum si pe pagina web a Centrului Cultural ARCUB

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s