Prietenul meu, Delfinul

La început de primăvară, RO Image aduce pe marile ecrane, direct din lumea subacvatică, o animație plină de emoție și culoare, numai bună de văzut împreună cu întreaga familie.

„Prietenul meu, delfinul” („Dolphin Boy”), cel mai noul film al regizorului Mohammad Kheirandish – ilustrator pentru seriale ca The rocket city și Potion of Gala – aduce în prim-plan povestea unui simpatic băiețel, salvat într-un mod miraculous din valurile învolburate ale mării, de către Snowball, un delfin cu totul și cu totul aparte.
Cei doi ajung să se împrietenească rapid și să crească împreună, descoperind minunățiile vieții marine, cu toate frumusețile și provocările ei.

Cu toate acestea, viața lor fericită este amenințată de apariția unei caracatițe malefice. Întreaga lor lume lipsită de griji este pusă acum în pericol de acest personaj malițios, care urmărește să pună stăpânire pe adâncurile apelor. Și uite așa, micuțul băiețel ajunge să fie izolat pe o insula îndepărtată, locuită de un marinar, ce-l ia totuși în grijă.

Snowball și micuțul protagonit ajung să înfrunte o mulțime de peripeții împreună, descoperind astfel ce înseamnă adevărata prietenie, curajul și grija față de cei dragi.

Prietenul meu, delfinul nu este doar o poveste despre aventură și creaturi marine, ci și despre conexiunile puternice care se pot crea între ființe, indiferent de lumile pe care le explorează.
Animația îî reunește în distribuție pe actorii Galip Erdal, Zeynep Kankonde, Özge Yagiz și Selen Ozturk, care dau viață simpaticelor personaje.

Nu ratați o aventură subacvatică plină de umor și aventură: „Prietenul meu, delfinul” acum în cinematografe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s