Idee de joc special de 8 Martie

Timpul de calitate petrecut in familie este la fel de valoros ca florile si toate celelalte daruri pe care femeile le primesc de 8 Martie. Ne-am gandit, astfel, sa-ti recomandam un joc pe care sa-l jucati in familie in aceasta zi speciala.

Este un joc simplu care nu necesita multe materiale sau pregatiri speciale si la care poate participa toata familia si chiar prietenii.

In ce consta?

Jocul urmareste sa testeze cat de bine se cunosc membrii familiei sau prietenii intre ei. Pentru a face asta trebuie sa stabiliti, impreuna, o lista de intrebari legate de diverse preferinte.

Exemplu: film/artist/sport/animal/desert preferat, carte/poveste/culoare/mancare preferata, cea mai frumoasa/amuzanta amintire de familie.

Scrie intrebarile pe o coala de hartie si aseaz-o in mijlocul grupului, sa le vada toata lumea, apoi ofera fiecarui participant cate un pix si o coala de hartie (copiii care nu stiu inca sa scrie pot desena raspunsurile, folosind carioci sau creioane colorate).

Puteti raspunde la intrebari pentru fiecare membru al familiei in parte sau puteti trage la sorti o singura persoana (dintr-un bol cu biletele pe care ati scris numele participantilor). Oricum veti proceda, credem ca veti avea parte de raspunsuri surprinzatoare, care va vor face sa va cunoasteti mai bine sau sa va dati seama cat de bine va cunoasteti, de fapt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s