Pretuieste Viata

cu Andreea Marin

de luni pana vineri, de la 09:05, 10:40 si 17:40

Andreea Marin a invatat cat de important este sa-si pastreze mintea limpede, trupul sanatos si sufletul curat. Iti ofera din experienta sa si a celor care ii scriu, solutii practice si utile pentru a te bucura si tu de viata, zi de zi.

Asculta emisiunea Pretuieste Viata la radio si in format video pe site-ul nostru sau pe canalul nostru de YouTube.

Pretuieste viata – pe a ta si pe a celor din jur!

logo1Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


4 comentarii la „Pretuieste Viata”

  1. Doamna Andreea Marin as vrea sa va întreb k dv sunteți mai culta mai învățată mai documentată ați auzit de ceva remedii naturiste împotriva cancerului??Am căutat pe net am găsit ceva naturist se cheamă cancerin dau ceva de genul!!!!îmi doresc să-mi salvez mama !!!Am stat cu ea 3 luni în spital a făcut chimioterapie radioterapie si am făcut analizele si tot nu e mulțumit oncologul !!! mulțumesc!!!

  2. Dragă Andreea, ţi-am trimis un mesaj pe Fundaţie pentru prietena mea bolnavă de cancer şi n-am specificat: cancer de sân. Iartă-mă, te rog mult să o ajuţi, dă-ne un nume de doctor, o clinică… Nu trebuie să mai amâne!
    Am spus că ar merge şi în străinătate… Mulţumesc mult de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s