Afla totul despre comunitatile online in noul eveniment SMARK

Cum iti creezi si iti gestionezi o comunitate online eficienta? Cum iti motivezi utilizatorii sa participe activ la comunitate? Descopera in cel mai nou eveniment din seria SMARK KnowHow.

In zilele de 21 si 22 mai, la UniCredit Tower (Bd. Expozitiei 1F, Bucuresti), are loc a patra editie Brands & Communities, un eveniment destinat celor ce lucreaza in marcomm.

Anul acesta, conferintele se vor axa pe comunitatile online. 25 de speakeri (cercetatori de piata, manageri, oameni de marketing) vor prezenta cele mai eficiente strategii si tactici de digital pentru a crea si a intretine comunitati relevante pentru brand.

Participantii vor descoperi cum sa isi cunoasca mai bine consumatorii si cum sa ii mentina activi in comunitati. De asemenea, vor afla despre cele mai eficiente canale pentru construirea si comunicarea cu utilizatorii.

La sfarsitul primei zile, vei aplica ceea ce ai aflat din cadrul conferintelor intr-un workshop cu exercitii de marketing digital. Vei trece astfel prin simulari ale unor situatii reale, abordand teme precum: constructia comunitatilor de brand, folosirea aplicatiilor de Facebook, viralizarea comunicarii si interpretarea datelor de research.

Intra pe site-ul SMARK KnowHow pentru a afla mai multe detalii despre program, inscriere, speakeri si temele abordate.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s