Povesti la Carturesti

Saptamana de saptamana, in mansarda Librariei Carturesti Verona gazduieste o serie de intalniri intre scriitori si copii, in evenimentul Povesti la Carturesti.

In fiecare duminica, de la ora 12:00, cei mici au ocazia sa intre in contact direct cu scriitorii care le vor citi din cartile lor si ii vor conduce pe copii in lumile inchipuite de ei, cu personaje nastrusnice si locuri fantastice. Accesul la evenimente este gratuit.

Programul urmatoarelor saptamani:

  • ADINA ROSETTI, 21 februarie
  • GRIGORE SOITU, 28 februarie
  • CIPRIAN MACESARU, 06 martie
  • FLORIN BICAN, 13 martie

Pe 21 februarie, de la ora 12:00, in mansarda Librariei Carturesti Verona, copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani se intalnesc cu Adina Rosetti, autoarea cartii Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul.

Copiii care vor sa afle de ce „azi e azi si cum se transforma in maine”, daca „a trecut ieri sau urmeaza sa vina” si „ce-i aia poimaine si de ce nu vine mai repede” pot face cunoştinta cu personajele cartii Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul. Domnul Azi, batrana doamna Ieri, domnisoara Poimaine, Vrajitoarea Niciodata si spiridusul Vreodata se aduna intr-o poveste amuzanta, in care timpul incepe sa curga mai repede ca de obicei.

Pentru a afla ce se intampla in fiecare duminica la Carturesti, verifica pagina evenimentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s