O saptamana de poveste cu Excelsior

In prima luna a primaverii, copiii au posibilitatea de a se intalni cu personaje de poveste, la Palatul National al Copiilor, in Sala Mare. Acest dar vine din partea Teatrului Excelsior, care a programat, in perioada 14–18 martie, cinci spectacole cu incepere de la ora 10:30: „Vrajitorul din Oz”, „Degetica” si „Bambi”.

Biletele pot fi cumparate atat de la casa de bilete a Teatrului Excelsior, cat si de la cea a Palatului National al Copiilor.

Luni, 14 martie: „Vrajitorul din Oz”, de Petre Bokor – „o intamplare cu muzica”, dupa romanul omonim al lui Lyman Frank Baum. Dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, spectacolul ii bucura si pe cei maturi, deopotriva.

Marti, 15 martie: „Degetica”, dupa  Hans Christian  Andersen – adaptarea si regia, Aurel Mitran. Spectatorii vor fi fermecati de aceasta montare muzicala interactiva in care vor canta si vor dansa Degetica, Buburuza, Fluturel, Domnul Sobol, impreuna cu Matusa Soarece, Domnul Broscoi, Randunica sau Printul. Spectacolul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani precum si tuturor celor care au nostalgia povestilor bine spuse.

Vineri, 18 martie: „Bambi”, cel mai nou spectacol propus de Teatrul Excelsior, dupa Felix Salten. 21 de tineri actori, indrumati de trei „antrenori”, au decis sa spuna NU limitarilor si sa fie, pentru un ceas si jumatate, una cu padurea! Sa fie copaci, gaze, pasari, veverite, ciute si cerbi. Sa fie luminis, desis, cantec si anotimpuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s