Pofta de joaca, activata de SuperEroii Itsy Bitsy la 1uniFEST!

Anul acesta am sarbatorit 1 Iunie activandu-ne pofta de joaca si inspirandu-ne unii pe altii prin joaca, la 1uniFEST. Manifest de Joaca!

Chiar daca nu am putut petrece Ziua Copilului in parc, impreuna, asa cum am facut timp de 11 ani, ne-am conectat cu bucurie la mii de familii cu copii pe parcursul celor 8 ore LIVE de 1uniFEST 2021!

Programul 1uniFEST a inclus jocuri in direct pentru copii cu SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spark, Spinner, DjDodi, Energy Kid, dar si muzica si dans impreuna cu partenerii: Academia de talente Contrapunct, Academia Hi Ha Hu, Marili, Andra Gogan’s Dance Academy, Alina Sorescu si Atelierul de Muzica “Picii lu’Soreasca”, Voltaj Academy, CriCriCri – Cantecele pentru copii, Sunetul Muzicii, Corul Meloritm, Asociatia Kinetobebe.

Programul Itsy Bitsy 2021 a fost realizat impreuna cu primii copii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, printre care se numara  Alexandra Diaconu, Andreea Mirea, Carina Danetiu, David Maruta, Letitia Paune, Mara Dobre, Maia Proteasa, Mihai Mogos, Radu Leu.

Urmareste cele 4 ore de joaca interactiva video pe care SuperEroii de la Itsy Bitsy le-au petrecut alaturi de copii si parinti la 1uniFEST 2021: 

Ziua Libera Nationala de 1 Iunie a aparut la initiativa Itsy Bitsy, pentru ca toti parintii sa aiba sansa de a petrece timp de calitate cu copiii lor, oferindu-le cel mai valoros dar: atentia lor. Pentru ca, doar asa, copiii cresc sanatosi nu doar fizic, ci si emotional.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s