Pofta de joaca, activata de SuperEroii Itsy Bitsy la 1uniFEST!

Anul acesta am sarbatorit 1 Iunie activandu-ne pofta de joaca si inspirandu-ne unii pe altii prin joaca, la 1uniFEST. Manifest de Joaca!

Chiar daca nu am putut petrece Ziua Copilului in parc, impreuna, asa cum am facut timp de 11 ani, ne-am conectat cu bucurie la mii de familii cu copii pe parcursul celor 8 ore LIVE de 1uniFEST 2021!

Programul 1uniFEST a inclus jocuri in direct pentru copii cu SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spark, Spinner, DjDodi, Energy Kid, dar si muzica si dans impreuna cu partenerii: Academia de talente Contrapunct, Academia Hi Ha Hu, Marili, Andra Gogan’s Dance Academy, Alina Sorescu si Atelierul de Muzica “Picii lu’Soreasca”, Voltaj Academy, CriCriCri – Cantecele pentru copii, Sunetul Muzicii, Corul Meloritm, Asociatia Kinetobebe.

Programul Itsy Bitsy 2021 a fost realizat impreuna cu primii copii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, printre care se numara  Alexandra Diaconu, Andreea Mirea, Carina Danetiu, David Maruta, Letitia Paune, Mara Dobre, Maia Proteasa, Mihai Mogos, Radu Leu.

Urmareste cele 4 ore de joaca interactiva video pe care SuperEroii de la Itsy Bitsy le-au petrecut alaturi de copii si parinti la 1uniFEST 2021: 

Ziua Libera Nationala de 1 Iunie a aparut la initiativa Itsy Bitsy, pentru ca toti parintii sa aiba sansa de a petrece timp de calitate cu copiii lor, oferindu-le cel mai valoros dar: atentia lor. Pentru ca, doar asa, copiii cresc sanatosi nu doar fizic, ci si emotional.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s