1 iunie 2021 – 1uniFEST. Manifest de Joaca

Care este, pentru tine, cel mai relaxant moment? Daca esti mama, poate te gandesti la o baie fierbinte, la o sesiune de shopping sau la o vizita la coafor, iar daca esti tata, poate te gandesti la o iesire cu baietii.

Ce spui, insa, de acele momente in care copilul te provoca – vrei, nu vrei – sa te joci cu el? Si, chiar daca esti lipsit de energie sau chef, incepi sa te joci… la inceput cu efort, iar apoi cu multa bucurie.

Dupa fiecare moment de joaca stai sa te gandesti cat de relaxant este, de fapt, sa te joci cu copilul tau. Poate chiar te intrebi cu mirare de unde iti vine starea aceasta de bucurie, de fiecare data.

Jocul si joaca sunt cele mai relaxante momente! 

Multi oameni mari au uitat asta, dar copiii stiu. Si cer zi de zi momente de joaca parintilor lor. Astfel se simt iubiti, se simt in siguranta, se relaxeaza si le transmit si parintilor aceasta stare de bine.

Copiii mai stiu ca tu, draga parinte, esti cel mai tare partener de joaca si inventezi, de fiecare data, noi si noi moduri de joaca.

In lume sunt o multime de copii, fiecare unic in felul sau, la fel ca parintii lor. Asta inseamna ca exista o infinitate de jocuri inventate: joaca de dimineata la trezire, joaca de la cumparaturi, din parc, joaca de seara, joaca la culcare si cate si mai cate.

1uniFEST e despre joaca impreuna! 

Anul acesta am sarbatorit 1 Iunie activandu-ne pofta de joaca si inspirandu-ne unii pe altii prin joaca!

Urmareste joaca plina de bucurie a SuperEroilor Itsy Bitsy la 1uniFEST:

Ia parte la 1uniFEST. Manifest de Joaca! Arata-ne care este jocul tau preferat cu copilul tau!

Hai sa impartasim intre noi, parintii, idei de joaca impreuna cu copiii. Ne jucam, ne conectam, ne relaxam si ne inspiram unii pe altii.

Eu ma joc, tu te joci, de 1 Iunie ne jucam cu totii! Daca simti si tu la fel, arata-ne Manifestul tau de Joaca!

Fa un clip video cu tine si copilul tau jucandu-va si posteaza-l pe contul/conturile tale de Facebook, Instagram, Tik Tok, cu #1uniFEST, #ManifestDeJoaca, #1iunie. 

Iar daca stii si alti parinti jucausi, care s-ar bucura sa impartaseasca din joaca lor, da-le tag si du vestea mai departe!

Parinti cunoscuti, precum Feli, Paul Ipate, Alina Sorescu, Melania Medeleanu, Ana Nicolescu si Simona Dragomir duc mai departe Manifestul de Joacă 1uniFEST si ne-au impartasit din joaca cu copiii lor:

SuperEroii Itsy Bitsy te asteapta la 1uniFEST! 

De 1 Iunie, ne jucam impreuna si activam superputerea poftei de joaca printr-un show LIVE de 8 ore cu SuperEroii Itsy Bitsy:

  • 4 ore de joaca interactiva la Itsy Bitsy FM, de la ora 9:00 la ora 13:00. 

Fii primul care afla noutatile editiei 1uniFEST din acest an! Urmareste pagina de Facebook a evenimentului, aboneaza-te la canalul de YouTube Itsy Bitsy, da-ne un follow pe Instagram @itsybitsyfm, urmareste contul de Tik Tok 1uniFEST sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Sau si mai bine! Instaleaza-ti aplicatia gratuita ITSY BITSY FM si ramai mereu in contact cu noi!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s