Plantele medicinale in sarcina

Sunt plantele medicinale indicate pentru a alina simptomele de greata sau durerile musculare, din timpul sarcinii? Descopera cateva remedii naturale, perfecte pentru gravidute, in momentele mai dificile.

Perioada sarcinii este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei. Insa, ca orice de altfel, vine si cu greutatile sale, acele simptome mai neplacute: greata si varsaturi, dureri de spate, insomnii etc. Stim ca medicamentele nu sunt prea indicate in aceasta perioada.

Pot plantele medicinale sa aline aceste neplaceri? Si, daca da, care sunt indicatiile si contraindicatiile?

„Totdeauna, terapiile naturale, in orice moment al vietii, ne sunt de ajutor, cu conditia sa stim sa le folosim si sa fie recomandate de un specialist in domeniu”, explica Dr. Ruxandra Constantina, specialist in apifitoterapie, in aceasta editie a emisiunii „Meditatii pentru parinti cu Simona Dragomir”.

De exemplu, pentru a diminua senzatia de greata, menta si ghimbirul sunt foarte bune, in ceaiuri, decocturi sau chiar in salate. Descopera mai departe si alte moduri in care plantele medicinale le ajuta pe gravidute.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s