Placa inteligenta care te ajuta sa conectezi fructe la calculator

Placa inteligenta Mikey Mikey ii ajuta pe copii sa inteleaga, intr-un mod amuzant si atractiv, diferenta dintre un material conductor si un material izolator.

Pentru Cristian Lacraru, placa inteligenta Mikey Mikey s-a dovedit a fi un instrument educational foarte bun si cea mai buna metoda de a le explica copiilor sai diferenta dintre un material conductor si un material izolator.

Urmareste-l  pe Cristian Lacraru in fiecare miercuri la ora 11:00 cu un nou video FamilyTech si afla cum sa alegi dispozitivele de care ai nevoie. 

Mikey Mikey este o placa inteligenta care te ajuta sa conectezi fructe, legume si chiar frunze la un computer, dand apoi, prin intermediul lor, diverse comenzi in aplicatiile deschise pe computer.

De exemplu, daca ai avea deschisa o aplicatie in care sa canti la pian, prin intermediul placii Mikey Mikey.

Iata cateva informatii importante despre Mikey Mikey:

  • se conecteaza la calculator cu ajutorul unui cablu USB.
  • e intuitiva – prezinta foarte simplu o serie de comenzi (fata, spate, stanga, dreapta), care vor fi interpretate de calculator dupa conectarea placii.
  • cu ajutorul firelor disponibile poti crea circuite folosind fructe sau legume (sau alte materiale conductoare de energie), iar rezultatul va fi cat se poate de amuzant: apasand pe fructele sau legumele conectate la circuit vei putea da comenzi in aplicatia deschisa pe calculator.  Poti, practic, sa canti apasand cu degetul pe un mar sau o banana, conectate la placa inteligenta.

Cu putina imaginatie poti folosi placa Mikey Mikey intr-o multime de proiecte. Urmareste episodul FamilyTech dedicat si afla de la Cristian Lacraru cateva sugestii de utilizari interesante ale placii:

Gasesti AICI toate episoadele FamilyTech.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s