Pipo si Doxi in noiembrie

La toate chioscurile de ziare au aparut revistele Doxi si Pipo din luna noiembrie! Micutii vor descoperi cum traiesc vietuitoarele mici, cum se face o prognoza meteo si informatii despre drepturile copilului.

 

Pipo vine cu multe cadouri si povesti. Odata cu revista, copiii vor primi si un instrument muzical de jucarie. Din continut fac parte informatiile despre cal, magar, capra si ursul brun si fisele de lucru pentru povestea Comoara ascunsa si pentru Drepturile copilului. De asemenea, veti regasi povestea lui Pinocchio in imagini si plansele Ghiceste ce poveste este, O poveste cu pitici si Educatie rutiera.

Luna aceasta, Doxi prezinta o editie speciala despre vietuitoarele mici. Veti afla totul despre furnica, pasarea colibri, cainele chihuahua, pigmeii, piticii si bonsaii. Plansele din noiembrie contin informatii despre furnicare, masurarea timpului istoric si realizarea unei prognoze meteo. La rubrica Ora de lectura, micutii vor citi fabula Leul si tantarul. Cadoul revistei este gandacelul sportiv, o insecta de jucarie.

De asemenea, Doxi va propune numeroase premii. Prin completarea fiselor de lucru, aveti sansa sa castigati unul din cele patru ghiozdane pline cu rechizite sau unul din cele patru DVD-uri cu Scooby-Doo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s