Pipo si Doxi de mai

Au aparut numerele de mai ale revistelor Pipo si Doxi! Editiile sunt pline de cadouri, concursuri si o multime de informatii interesante.

Doxi le propune scolarilor sa afle mai mult despre lanturile trofice. In alte cuvinte, Cine pe cine mananca? In plus, elevii vor afla reguli pentru o alimentatie sanatoasa si cum foloseste corpul ceea ce mananca.

La rubrica de gramatica, scolarii vor afla regulile atributului si complementului. La timp liber, li s-a pregatit cea mai buna reteta de iaurt. Iar la cultura generala, vor descoperi de ce mucegaiesc fructele si din ce este produs zaharul.

Impreuna cu revista, cei mici vor primi cadou albumul Violetta cu sase abtibilduri si o paleta cu mingiuta. Copiii au sansa sa castige insigne, tricouri si carti de la Doxi, Diploma de bucatar, filme de colectie. De asemenea, concursul Panini UEFA Adrenalyn continua. Cititorii pot castiga una dintre cele cinci plachete UEFA Adrenalyn cu semnatura in original a unui fotbalist international cunoscut.

Cu Pipo, micutii de la gradinita pornesc in Marea calatorie! Cadoul lunii este titirezul vitezoman, cu lumini si cheita.

Revista contine o macheta 3D, cu anotimpurile si o multime de miniproiecte. Astfel, copiii vor afla despre Legenda Soarelui si a Lunii, vor invata mai multe despre Ziua Internationala a Familiei si despre cea a Biodiversitatii.

In plus, cei care vor participa la concursuri, vor avea sansa de a castiga jucarii educationale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s