Participa la Maratonul Regal

De Ziua Regalitatii, vinerea viitoare, se organizeaza o noua editie a Maratonului Regal. Inscrierile la acest eveniment sportiv se mai fac pana maine, inclusiv.

Competitia se va desfasura in Parcul Herastrau si va include doua probe – maraton (pe o distanta de 42 de km si o limita de sase ore) si semi-maraton (pe o distanta de 21 de km si o limita de patru ore si jumatate).

Startul se va da de la Palatul Elisabeta, de la ora 08.00 pentru ambele probe. La eveniment, va fi prezent si un membru al Casei Regale a Romaniei.

Desi concursul se adreseaza persoanelor peste 18 ani, anul acesta vor fi activitati sportive si pentru copii. Cei mici vor putea alerga in stafeta intreaga distanta a unui maraton si vor putea participa la un eveniment de orientare sportiva.

Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 15.00, inapoi la Palatul Elisabeta. Fiecare participant care termina proba de maraton sau cea de semi-maraton va primi o medalie si un tricou tricolor.

Concurentii care vor termina in limita de timp probele sunt invitati de Casa Regala a Romaniei, la Garden Party, de la ora 17.00, la Palatul Elisabeta.

Cauza Maratonului Regal din acest an este „Sport pentru copii”. Prin aceasta actiune, sunt sustinute evenimentele sportive pentru copii si sunt cumparate echipamente pentru micutii atleti din mediile defavorizate.

Contributia de participare este de 115 lei, iar studentii si pensionarii au reduceri. Afla cum poti lua parte la acest eveniment, pe site-ul Maratonului Regal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s