PIPO si DOXI aduc primavara!

Odata cu venirea primaverii, ne intampina si noile numere PIPO si DOXI! In aceasta luna, copiii invata mai multe despre natura si vietuitoare. De asemenea, revistele ii asteapta pe cei mici si pe elevi cu jocuri, proiecte si concursuri!

La inceput de primavara, PIPO le ofera prichindeilorDarurile naturii!

Ineditia din martie, cei mai mici cititori invata sa construiasca un acvariu-tablou 3D, simplu de realizat, din carton.

De asemenea, miniproiectul din acest numar le vorbeste micutilor despre forta, cum actioneaza ea si ce efecte are. Printr-o frumoasa poveste, copiii vor afla astfel despre deformare si rupere.

Printre paginile de cunoastere, micutii gasesc lucruri noi si fascinante despre vietuitoare – „Cum respira pestele”, „Clubul ciudatilor: Pestele-broasca, Pestele-iepure, Pestele-imperial si Pestele-pensa”, „Buburuza”, „Broasca de lac” si „Trei vulpi deosebite”. Tot in revista, copiii isi pot continua colectia cu jetoanele cu literele „H”, „J” si „X”.

PIPO vine si cu o jucarie surpriza pentru fiecare copil. Afla mai multe informatii folositoare pe site-ul pipo.ro sau pe pagina de Facebook: Pipo – Lumea Generatiei PRE.

Coperta Doxi(1)Noua editie a revistei DOXI ii invita pe elevi intr-o „Calatorie in lumea formelor”!

Si Doxi vine cu o macheta 3D: Parazaurul – dinozaurul cu creasta. In plus, descopera cum monumentele istorice sunt, de fapt, un joc al formelor geometrice.

Cu Alfi, copiii afla cum sa deseneze un „Robotel matematic”. Si, pentru ca tot vorbim de scoala, elevii gasesc in paginile revistei proiecte pentru „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun” si au parte de fise de lucru pentru clasele pregatitoare si primare.

Miniproiectul din aceasta luna este despre „Politete – o floare din gradina bunelor maniere”. Iar povestea din aceasta luna ne-o prezinta pe „Broasca inveselita”.

Alte detalii gasesti pe pagina doxi.ro sau pe Facebook Revista Doxi.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s