Pinguinii Melomani pornesc intr-o aventura inedita la Edenland Park

Pinguinii Melomani pornesc intr-o aventura inedita la Edenland Park

Pinguinii melomani pornesc intr-o aventura inedita! Simpaticii pinguini de la Teatrul Ion Creanga poposesc sambata, 29 aprilie, ora 13:00, la Edenland Park, pentru un spectacol educativ si interactiv, dedicat micutilor aventurieri curajosi cu varsta peste 3 ani.

Doi pinguini deosebiti, cu dorinte, talente ascunse si multa imaginatie, Pingunel (Anca Zamfirescu) si Pingunica (Alexandrina Halic) iubesc muzica. Aflati mereu in cautare de noi prieteni pinguini care sa schieze si sa patineze, cei doi trec prin tot soiul de incurcaturi hazlii, visand la ziua in care vor ajunge la Polul Sud. Dar, cu un prieten special alaturi – Melo – si cu ajutorul cunostintelor lor muzicale, cei doi reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

Pinguinii melomani, de la Teatrul Ion Creanga, abia asteapta sa se joace cu cei mici!
Pinguinii melomani, de la Teatrul Ion Creanga, abia asteapta sa se joace cu cei mici!

Timp de 30 de minute, copiii vor fi incantati de un spectacol educativ, in aer liber, pe scena din incinta Edenland Park (Str. Cantonului Nr. 12 Balotesti, Ilfov), aflat la aproximativ 20 de minute distanta de Bucuresti. Accesul la spectacol este gratuit.

Mai multe informații despre spectacolul Pinguinii melomani sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Detalii despre acces si programul tuturor activitatilor disponibile din Parc poate fi consultat pe www.edenland.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s