Peste 80 de scoli din Bucuresti nu au paza asigurata

Peste 80 de scoli si licee din Bucuresti nu au paza asigurata cu firme specializate, iar 182 de unitati de invatamant nu au sistem de alarma, arata un raport elaborat in urma controalelor Politiei Capitalei.

Astfel, in Sectorul 1 sunt doua scoli care nu au asigurata paza si 20 care nu au sisteme de alarma. De asemenea, 28 nu au sistem TV cu circuit inchis, arata raoportul elaborat la sfarsitul lunii septembrie, citat de Mediafax.

In Sectorul 2, 39 de scoli nu au asigurata paza, 61 nu au sistem de alarma, iar 29 nu au televiziune cu circuit inchis. O singura institutie de invatamant nu a asigurat imprejmuirile si nici iluminatul stradal.

In Sectorul 3, 38 de scoli si licee nu au sistem de alarma, iar 14 nu au sistem TV, insa toate au imprejmuiri, iluminat stradal si paza de specialitate.

In ceea ce priveste Sectorul 4, trei scoli nu au asigurat iluminatul de siguranta, insa nu s-au constatat alte nereguli.

In Sectorul 5, 39 de scoli si licee nu au paza asigurata de firme de specialitate, iar 28 nu au sistem de alarma. De asemenea, 21 nu au televiziune cu circuit inchis, cinci nu au imprejmuiri si doua nu au iluminat de siguranta.

Nu in ultimul rand, in Sectorul 6 sunt doua scoli care nu au paza si 35 care nu au sistem de alarma. Totodata, patru nu au asigurat iluminatul de siguranta, iar 37 nu au sistem TV.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s