Peste 40.000 de copii și părinți au participat la a doua ediție SuperEroi pentru Viață!

A doua ediție a evenimentului SuperEroi pentru Viață a adus sâmbătă, 27 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor din București, peste 40.000 de participanți, care au descoperit bucuria mișcării, a sportului făcut cu plăcere și pasiune și a unui stil de viață sănătos, în care joaca are un rol esențial.

1150 copii și părinți au făcut echipă și au alergat la cursele colorate susținute de SuperEroii Itsy Bitsy alături de mari sportivi români: Marian Drăgulescu, Larisa Iordache, Constantina Diță și Doina Melinte.

Spark și gimnasta Larisa Iordache au dat startul cursei portocalii
Dj Dodi și sportiva Constantina Diță au încurajat echipele participante la cursa turcoaz

De asemenea, copiii au avut ocazia să descopere și să încerce peste 30 de sporturi, precum gimnastică, arte marțiale, baschet, ciclism, box, dans sportiv, fotbal, șah, rugby și hochei. În plus, au avut parte de multă joacă distractivă și de o mulțime de activități dedicate unui stil de viață sănătos.

Spinner, supereroul Itsy Bitsy care activează energia și gazda evenimentului, a întâmpinat pe scena Itsy Bitsy Show peste 400 de sportivi mari și mici, care i-au încântat pe toți cei prezenți la SuperEroi pentru Viață cu șase ore pline de momente de dans sportiv, dans irlandez, acrobație, majorete și arte marțiale.

Spinner, supereroul care activează energia, i-a antrenat pe cei prezenți cu 6 ore de spectacol!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s