Pedaleaza si doneaza la Rocket Bike Fest, pe 25 septembrie!

Pe 25 septembrie, in Padurea Cernica se ia startul la editia aniversara a evenimentului Rocket Bike Fest, competitie de ciclism cross-country pentru intreaga familie.

Iubitorii de distractie pe doua roti vor petrece o zi in aer liber, cu trasee pentru toate categoriile de varsta si de dificultate, cu multe surprize, jocuri, concursuri si premii, in cadrul unui eveniment organizat de Asociatia Help Autism in beneficiul adolescentilor cu minti aparte care fac terapie in centrele Help Home.

Categoriile si traseele de concurs sunt gandite pentru a permite participarea pasionatilor de biciclit de toate varstele, pe masura abilitatilor lor:

  • copiii de la categoria kids (0-11 ani) pedaleaza pe biciclete fara pedale, cu roti ajutatoare sau pe doua roti, pe un traseu din jurul cabanei;
  • participantii de la junior (12-18 ani), hobby (19+ ani) si family (copil impreuna cu un parinte) vor parcurge de mai multe ori traseul de 6 km cu pasaje rapide, ruperi de ritm, catarari scurte, drum forestier si single trail, de pe malul lacului;
  • participantii de la noua categorie Pot Singur, dedicata exclusiv persoanelor cu autism, vor pedala in ritmul lor pe biciclete de spinning.

Evenimentul are loc in mod responsabil, cu grija fata de comunitate si de toti cei prezenti, respectand reglementarile si recomandarile autoritatilor.

Alaturi de competitia sportiva, Rocket Bike Fest ramane un eveniment caritabil: toate fondurile colectate din taxa de inscriere vor merge catre sustinerea proiectului Help Home – un spatiu in care adolescentii cu autism invata sa fie autonomi si independenti.

La momentul actual, Help Autism a reusit sa deschida, cu ajutorul partenerilor, donatorilor si DGASPC Sector 3, doua centre Help Home, ambele aflate in Bucuresti.

Pentru a face posibila existenta Help Home pe termen lung si pentru a extinde solutia si in alte locatii este nevoie de sprijinul extern, iar Rocket Bike Fest este sansa iubitorilor de natura de a contribui la o comunitate care intelege si sustine mintile diverse.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s