Pedaleaza pe un traseu de poveste la Maratonul Dunarii!

La finalul sezonului de ciclism, Riders Club a pregatit pasionatilor de ciclism o ultima surpriza: Maratonul Dunarii! Astazi este ultima zi de inscrieri!

Competitia, deschisa atat adultilor, cat si copiilor, va avea loc pe 15 noiembrie, intr-un cadru natural, de la ora 12.00, langa stadionul din comuna Prundu, judetul Giurgiu.

Maratonul Dunarii, ultimul eveniment din acest an inscris in calendarul Riders Club, este o competitie de tip mountain bike (MTB/XCM), accesibila oricui. Traseul te va purta pe drumuri agricole si portiuni din padure si te va duce spre liziera de la malul fluviului unde vei descoperi o priveliste fascinanta, o combinatie de poteci si mici bucati de plaja. Apoi, traseul traverseaza terasele viticole de la marginea localitatilor Prundu si Greaca. Inainte de a ajunge la sosire este atacata o ultima portiune de aproape 500 de metri lungime, o panta cu inclinatia de 10% ce va testa rezistenta fizica a concurentilor chiar inainte de final.

Maratonul Dunarii ofera tuturor posibilitatea de a participa la acest concurs, indiferent de nivelul de pregatire fizica. Astfel, pentru copii si incepatori este conceput traseul Scurt, de 17 km, care poate fi parcurs fara un efort deosebit. Pentru persoanele care au experienta si rezistenta fizica necesara pentru un asemenea maraton a fost creat traseul Standard, de 42 km. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

Inscrierile au loc exclusiv online pe www.ridersclub.ro, iar ultima zi in care iti mai poti rezerva un loc la acest concurs si achita taxa de participare este joi, 13 noiembrie, ora 22:00.

Vor fi trei puncte de alimentare cu apa, bautura energizanta, fructe si glucoza, doua pe traseu si unul in zona Start/Finish. De asemenea, vor fi disponibile o multime de servicii pentru participanti.

Premiile oferite sunt atractive atat pentru castigatorii categoriilor valabile in concurs, cat si pentru cei ai tombolei organizate la finalul competitiei.

La finalul competitiei Maratonului Dunarii, va fi si o petrecere campeneasca, alaturi de multiplul campion Razvan Juganaru, pentru a celebra evenimentele din calendarul anului 2014.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s