Balul mascat KINOdiseea

Creative Arts organizeaza Balul Mascat din cadrul Festivalului International de Film pentru Copii KINOdiseea si ii invita pe cei mici la un Carnaval inspirat de Alice in Tara Minunilor.

Festivalul KINOdiseea aduce la Bucuresti sase zile de filme si animatii 3D, productii internationale recente, filme clasice si scurtmetraje, dar si 24 de ateliere de educatie cinematografica pentru copii si parinti, sustinute de personalitati precum Maia Morgenstern si Irina Margareta Nistor.

De asemenea, copiii vor avea parte si anul acesta de un Bal Mascat, unde se vor simti precum vedetele de cinema.

Devenit deja unul dintre evenimentele mult asteptate ale Festivalului, Balul Mascat se va desfasura sub forma unui Carnaval ce va avea loc la Teatrul Elisabeta din Bucuresti (Blv. Regina Elisabeta nr. 45) duminica, 16 noiembrie, incepand cu ora 15.30.

Copiii se vor intalni la Carnaval cu Alice, Iepurele Alb, Palarierul Nebun, Motanul Cheshire si cu alte personaje din celebra poveste a lui Lewis Carroll, dar vor avea ocazia sa il cunoasca si pe Jack, un baietel cu un ceas in loc de inima si personajul principal din „Jack si mecanica Inimii”, film prezentat in cadrul KINOdiseea.

Insotiti de Jack si de alte personaje indragite, copiii vor porni intr-o fermecatoare calatorie prin Tara Minunilor si prin lumea filmelor, vor participa la ateliere de bune maniere si vor fi machiati precum personajele lor preferate.

In plus, cei mici vor face cunostinta cu Auguste Lumière, unul dintre inventatorii cinematografului si un magician al vremurilor sale, care se va transforma in Charlie Chaplin.

Si copiii se vor putea deghiza in personaje din filmele si povestile lor preferate. Vor avea la dispozitie o multime de costume de carnaval pe care le vor purta pe toata durata balului si in care vor defila pe scena Teatrului Elisabeta, intr-o eleganta parada de costume.

Cei mici vor asista si la un spectacol de balet sustinut de Scoala de balet pentru copii a Operei Nationale Bucuresti, coordonata de Magda Lovinescu, si ii vor aplauda pe copiii din trupa Ralls Band intr-un spectacol de dansuri de societate.

Carnavalul se va incheia cu fotografii ”la portofel” pentru toata lumea si cu un spectacol de magie sustinut de magicianul Teo, care ii va uimi pe copii cu scamatoriile sale.

Participarea la Balul Mascat KINOdiseea costa 5 lei, iar biletele se achizitioneaza la intrarea in Teatrul Elisabeta, in ziua evenimentului.

Festivalul KINOdiseea se desfasoara in perioada 14 – 19 noiembrie la Cinema Studio, Cinema Eforie si Cinema Pro. Mai multe detalii despre programul festivalului gasesti pe www.kinodiseea.ro.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s